Online Marketing Booster

Vi hjælper dig med at føre de rigtige kunder
sammen  med dine bedste produkter.

 

Bestil 'Online Marketing Booster' Her
value 1
Udvælge den rigtige markedsføring til dine bedste kunder
value 2
Forbedre dit salgs-materiale, remarketing og øge salget
value 3
Øge trafikken af interesserede kunder til din hjemmeside

 Vil du løfte effekten af din online markedsføring markant, og øge resultatet på din bundlinje?

 

Du er ikke den eneste. De fleste virksomheder vil gerne vækste, men gør alt for at få flere produkter og flere besøgende og skaber dermed mere administration og meget større udgifter.

 

Det er en KÆMPE udfordring, fordi de ...

  prøver at sælge mere til hvem som helst

  ikke fokuserer på hvor pengene tjenes og hvem de bedste kunder er

  bare kaster flere penge efter Google Ads

 opjusterer forventningerne, uden at udføre de nødvendige handlinger, der skal til for at skabe de resultater de ønsker

 

Med OMB (Online Marketing Booster) går vi lidt mere elegant til værks, og fokuserer på at blive bedre til at sælge mere til de kunder som vil ELSKE DIT PRODUKT, forbedre din eksisterende markedsføring og salgsmateriale - og øge tilgangen af de kunder, som faktisk vil købe dit produkt OG blive glade for det.

 

Og Maltes Marketing står for al opsætning, tekster, materiale og alt det tekniske med annonceringen
- så du sparer tid, penge og kan
fokusere på det du er bedst til, nemlig at drive din forretning

Hvordan får vi sammen løftet din online markedsføring?

Processen er iterativ, det vil sige at vi hele tiden bygger oven på de resultater vi allerede har skabt. Vi udvælger dine bedste kunder, sælger mere effektivt til dem og øger mængden af besøgende, og starter derefter forfra igen.

Vi forsøger hver gang at gøre budskabet klarere, bedre og vi har et laserfokus på at forbedre og øge resultatet på din bundlinje.

Trin 1

Overblik og planlægning

Vi starter med at få et overblik over dine produkter/ydelser og kunder, samt købsrejsen. Vi vælger sammen fokus for forbedringen.

Trin 2

Forbedre og øge salg

Næste trin er at forbedre salgsmateriale, opsætte og forbedre remarketing og øge konverteringsraten.

Trin 3

Øge antal besøgende 

 Sidst men ikke mindst går vi i gang med at øge trafikken til dine bedste produkter, fra den trafikkilde vi sammen vælger giver mening.

Få liv i din online markedsføring
- og få mange flere kunder

Pris for Online Marketing Booster

9.995 kr / md

Bestil 'Online Marketing Booster' til din virksomhed her

 

Kun for virksomheder der opfylder følgende krav:

OMB er ikke for begyndere.

 • Din virksomhed skal være kørende, have kunder og omsætning
 • Du skal være villig til at betale for at annoncere online
 • Du skal have besøgende på dit website

Vil du gerne se hvordan det virker, før du bestiller?

Du kan få en gratis online markedsføringsplan til
din virksomhed.
Jeg skræddersyer en unik plan til dig,
imens vi sidder og taler sammen.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Malte Lange
Stifter af Maltes Marketing

Bestil en gratis markedsføringsplan

Mere information om OMB

Hvad skal vi gøre? Klarer du alt for os?

Det er et samarbejde hvor jeg dels vejleder og hjælper med at facilitere de nye tiltag. Jeg har brug for jeres input for virkelig at brænde igennem til jeres kunder, og der kan være mindre opgaver og justeringer af website som I skal klare.

Men det tungeste af arbejde, flowet og hele strukturen skal jeg nok tage mig af. Jeg opsætter f.eks. annoncer, skriver tekster, lave søgeordsresearch, splittester, analyserer data osv.


Kort sagt: jeg gør ikke alt, men jeg gør rigtigt meget. Samtidigt med vi sparrer om opgaverne, diskuterer annonceudtryk og performance, så uddanner jeg jer selvfølgelig i værktøjerne, hvad der er vigtigt, best-practices osv. Så jeres in-house know-how øges og I selv ved og lærer mere om markedsføringsteori og praksis, samt diverse værktøjer, strategier, tips og tricks. Alt marketingarbejde laves af mig selv, i direkte dialog med jer. Så har I styr på hele processen og I ved præcis hvem der er ansvarlig for jeres markedsføring.

Jeg står selvfølgelig for hele processen, planlægning, struktur osv., så I ved der er en tovholder på hele projektet.

 

Indhold

 • Opsætning og vedligeholdelse af annoncering
 • Månedlig rapportering
 • Optimering af tekster, landingssider, annoncering mv.
 • Opsætning af remarketing
 • Løbende dialog og planlægning
 • Mulighed for kontakt på email, tlf og online møde i hele samarbejdet

Hvordan er processen for samarbejdet?

Efter både du og jeg har besluttet os for at samarbejde, så starter vi med at få et overblik over dine produkter/ydelser og kunder, samt købsrejsen. Herefter udvælger vi sammen et fokuspunkt for forbedringen og går i gang med implementeringen.

Denne fase afhænger lidt at hvor stor og kompleks din/jeres forretning er, men tilpasses behovet.

Næste trin er at forbedre salgsmateriale, opsætte og forbedre remarketing, øge konverteringsraten og sidst men ikke mindst øge trafikken til det fokusområde vi har valgt.

Vi tager et kald på telefonen ca. hver anden uge og følger op på hvad der sker, hvad der skal gøres og hvor vi er nu ifht målet. I tiden imellem arbejdes der på at nå målet og løse opgaverne.

Efter nogle måneder er alt typisk sat op og herefter går vi over i forbedringsfasen. Ingen markedsføring rammer 100% rigtigt og optimalt i første omgang og derfor vil der altid være løbende forbedring og optimering - samt vedligeholdelse af annoncer, kundeflow, optimering og splittesting, samt generel forbedring af salget og kvaliteten af de besøgende. Jeg står for lange størstedelen af opgaverne, så I kan fokusere på at drive jeres forretning og udvikle andre områder.

Spørgsmål og svar

Jeg er meget skeptisk over for mig du kan hjælpe os - kan du overbevise mig om at du kan hjælpe?

Nok ikke :) Du er velkommen til at kigge på min blog, se hvad jeg har lavet af materiale her på siden og få en snak med mig. Men ultimativt bestemmer du, om du tror jeg kan hjælpe. Jeg vil ikke presse dig til at købe det forkerte eller bruge 3 timer på at fortælle rosenrøde historier om hvor god jeg er til at hjælpe. Take it or leave it :)

 

Jeg er ikke sikker på vores forretning passer til det du tilbyder, tror du det kan hjælpe os?

Måske - Lad os tale sammen! Hvis jeg ikke tror at jeg kan give jer resultater, så siger jeg det. Jeg vil kun indgå i et samarbejde hvor begge parter får noget godt ud af det. Jeg er heller ikke bange for at anbefale et bureau eller en ekspert som passer bedre på jeres behov, hvis det jeg tilbyder ikke er det rigtige. Og det koster selvfølgelig ikke noget at tage en snak.

Jeg har slet ikke 9.995 kr om måneden at bruge på en ekspert til at hjælpe med lave min markedsføring, hvad gør jeg?

Det er helt i orden. Jeg kan tilbyde dig et en-dags review af din markedsføring, hvor vi gennemgår dine produkter, salg, markedsføring, købsrejse, konvertering og du får en konkret handlingsplan for hvad du kan gøre for at komme videre, uden min hjælp hver måned. Prisen er 5.995 kr + moms pr. dag.

 

Kan jeg få rabat?

Nej. Jeg tilbyder kun ydelsen til virksomheder som kan se værdien i det arbejde jeg kan tilbyde. Og prisen er sat, så det giver mening for mig at lave. Hvis du ikke tror at du kan få pengene tilbage 2, 5 eller 10 gange ved at forbedre dit salg, få flere købere, mersælge og få mere potentiel trafik, så er dette ikke det rigtige tilbud for dig.

Kan jeg ikke gøre det hele selv?

Måske! Men hvor lang tid tager det, hvor mange gange skal du vælge forkert og hvor meget omsætning vil du miste fordi det gik for langsomt?
Ingen af mine metoder er rocket-science, men korrekt implementation, strategi og værktøjer kombineret med velskrevne annoncetekster, forståelse for salg på nettet og den rigtige pris gør at mit arbejde kan tjene sig selv hjem 5-20x på relativt kort tid, for en virksomhed der i forvejen omsætter og har kunder.
Hvis du ikke er klar til at indgå et samarbejde med mig, så start endelig på processen selv og tag fat i mig når du har brug for en ekspert og sparringspartner.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan bare skrive en mail eller ringe, så er du opsagt inden næste betalingsdag (senest 14 dage før)

Hvordan tilmelder jeg mig?

Udfyld og indsend formularen på denne side (bare rolig, det tager kun 1-2 minutter), så tager vi en samtale på telefonen hurtigst muligt. Jeg bruger dine svar, til at forberede mig - så vi kan komme i gang med at arbejdet med det samme, når vi taler sammen.

Jeg kontakter jeg dig via email indenfor 3 arbejdsdage og vi får sat en tid i kalenderen, der passer os begge.

Er der en binding?

Nej, ingen binding.

 

Hvem ejer dataene?

I ejer alle jeres annoncer, data, salg og kunder. Jeg laver også kun annoncer på jeres konti, som I bestemmer over.
Alle kampagner og tiltag skal fjernes og slettes og må ikke anvendes, hverken direkte eller til inspiration, fremadrettet, såfremt betalingsbetingelserne og bindingen ikke overholdes.

Hvad inkluderer tilbuddet ikke?

 • Alt forbrug på Google Ads og Facebook (og evt. andre platforme) skal I selv betale.
 • Andre ydelser end det beskrevne.
 • Programmørarbejde.
 • Video og billedproduktion (udover anvendelse af det I kan levere).

Jeg kan typisk både facilitere hjælp til fx. programmering og videoarbejde med mine faste samarbejdspartnere. Jeg kan tage hele dialogen med dem, så det bliver lettest muligt for jer.

Garanterer du at vi får resultater?

Nej. Jeg gør altid mit allerbedste for at hjælpe med at skalere jeres forretning. Jeg ved godt at jeg ikke tjener penge på jer i fremtiden, hvis ikke I får resultater. Jeg lever af at skabe gode resultater, og sigter altid på et LANGT og TÆT samarbejde, til glæde for begge parter.

Jeg tager dog ikke ansvar for hvad I får af resultater, da der er alt for mange faktorer som spiller ind på en virksomheds overskud og resultat. F.eks. har jeg ikke indflydelse på konkurrencesituation, lovgivning, programmørarbejde, fejl i software, hacking, menneskelige fejl og mangler, prissætning af jeres produkter, udelukkelse af annonceplatforme, manglende lager/levering og meget andet.

Derudover fraskriver jeg mig ethvert ansvar i forbindelse med rådgivning og konsulentarbejde for jeres virksomhed. Se min Ansvarsfraskrivelse for detaljer.

Hvad indeholder planen?

Planen kan indeholde tilbud, remarketing, automatisering, flows, søgeannoncer, dynamiske annoncer, andre salgsvinkler, nye marketingtilgang, noter, forslag, email kampagner, content marketing, opfølgning, salgsvideoer, salgsbreve, cash machines, krydssalg og opsalg mv.

Vi tilpasser det til din virksomhed og type af kunder, samt hvad du allerede gør nu.

 

 

Betingelser

 • Priser er eks moms
 • Udgifter til annoncering betales af kunden separat
 • Betingelser skal godkendes