Om Maltes Marketing

Mit navn er Malte Lange, og jeg står bag bag Maltes Marketing.

Hvad vil du vide? Jeg har arbejdet med online markedsføring i over 10 år. Har selv opbygget adskillige forretninger (flere som stadig er aktive), f.eks. Mindly.dk - lydbøger og hypnoser til download, som vi tilbyder i hele nord-europa på lokale sprog. Derudover har jeg lavet en kursusplatform der hedder Learnera.eu og herunder udbyder jeg blandt andet NLP Practitioner og NLP Master Practitioner certificeringer i Danmark, Sverige og Norge.

Jeg er uddannet IT-Ingeniør ved Syddansk Universitet (Tidl. Odense Teknikum), samt NLP Træner.

Det helt store spørgsmål er nok om jeg er din tid værd og om jeg kan hjælpe dig med at vækste din forretning?

Svaret er et helt klart: Måske!

Jeg kan ikke hjælpe dig med at blive rig i morgen

Jeg tilbyder ikke quickfixes eller gode røverhistorier om hvordan du også kan blive rig på nettet, på no-time. Jeg har arbejdet benhårdt på det siden 2008, og hjælper dig gerne hvis du også vil arbejde for at skabe en fed forretning. Det kræver blod, sved, tårer, tabte-annonekroner, splittests, skrivearbejde, produktion, og timevis af reflektion og planlægning at lave en god forretning. Og det tager også tid og penge at vedligeholde. Det bliver MEGET nemmere med tiden, men det er hverken hurtigt, let eller nemt at skabe noget der kan "stand the test of time".

Hvis du ikke vil yde en indsats, så er jeg ikke den rette at spørge.

 

Jeg kan ikke hjælpe dig hvis du leder efter et quickfix til din "et-eller-andet-fra-kina" forretning

Jeg kan sikkert godt. Men jeg nægter. Det har ikke min interesse og jeg tror ikke mennesker bliver lykkeligere af at købe et segboard der går ild i efter 1 uge. Hvis du importerer og sælger et REELT produkt, så hjælper jeg GERNE.

Jeg vil gerne finde den bedste og simpleste vej til resulater sammen med dig. Men lette løsninger som alle kan lave, er sjældent det som får din forretning til at blomstre i fremtiden også.

 

Jeg kan ikke hjælpe dig, hvis du ikke vil betale for annoncering

Alle mine forretninger har været bygget på betalt annoncering. Det er her jeg er ekspert, har erfaring og kan hjælpe. Hvis du vil opbygge alt "organisk" og med SEO og gratis trafik fra din livsstilsblogger side - så anbefaler jeg gerne et bureau der kan hjælpe, men det bliver ikke mig som er med på sidelinjen. Desværre.
Der er sikkert en masse gratis tricks og ting der virker de næste 2 måneder, hvis du skynder dig. Men det må du finde et andet sted.

 

Er du her stadig? Fedt!

Så lad mig fortælle dig lidt om hvad jeg faktisk kan hjælpe med.

 

 

Dette kan du forvente af mig

 • Råd, strategier og værktøjer som virker og som jeg selv har brugt. Og som du selv kan tage handling på. Lige nu.

 • Salg af mine ydelser og produkter. Direkte og uden omsvøb.

Hey jeg har også siden her for at sælge mine ydelser. Hvis du bare vil kigge og få nogle tricks og gøre det hele selv. Helt fint. Det gjorde jeg også selv i starten.

Det er gratis og du fyrer den bare af. Go get 'em Tiger!

Men hvis du er nået skridtet videre og vil op på næste niveau, så tager jeg gerne en snak med dig, om hvordan jeg kan hjælpe og om et samarbejde kunne være godt for os begge.

Min strategi er selvfølgelig at vise dig ting du kan gøre, og få til at virke og så måske overtale dig til at lade mig hjælpe dig til virkelig at rykke. Eller få frigivet tid til andre opgaver i din forretning.

Du kan læse på min blog eller hente min gratis e-bog.

Hvis du synes om det materiale jeg har lavet og får noget ud af det - hey guess what, så bliver du sikkert også glad for de avancerede strategier jeg kan fortælle dig om og implementere sammen med dig.

Alle mine råd og tips kommer fra mine egne erfaringer og jeg anbefaler kun ting jeg selv har gjort, enten for mig selv og mine forretning eller for mine kunder. Du får ikke en anbefaling på bare at skyde annoncekroner i SnapChat - for jeg har aldrig prøvet selv og ANER ikke engang hvordan det virker. Men hvis det rimer på Facebook, Google Ads, konverteringsoptimering, marketingstrategi, remarketing og mange andre ting - så har jeg 10.000-vis af timers erfaring, masser af brugte penge og learnings jeg kan gøre brug af. Og du kan få min hjælp, til at starte rigtigt.

 

Hvordan kom jeg i gang med at hjælpe andre med online markedsføring?

Godt spørgsmål, jeg startede faktisk med kun at drive min egen forretning i en del år, det var primært iskold push annoncering på Facebook og lidt mere varm pull-annoncering på Google Ads.

I starten solgte vi for 500 kr på en måned. Med tiden blev vi bedre og solgte mere og mere, byggede flere produkter på og pludselig var der til en ordentlig løn, opskalering og udvidelse til flere lande og markeder. BOOOOM!

En internet annoncørs drøm. Omsætning og salg på relativ autopilot. I en ren eufori tog vi til Thailand i 2 måneder for at se hvor automatisk forretningen var. Og vi kom hjem med flere penge i omsætning pr måned, end vi tog afsted. Jeg fik også lanceret mit første store online kursus og forretningen kørte på skinner.

De næste par år gik med at opskalere, udvide og optimere forretningen og i 2015 begyndt jeg at tage klienter ind i Maltes Marketing, til at hjælpe med deres online markedsføring.

 

Her er hvad jeg kan hjælpe dig med

Mit fokus er at sælge produkter, til den rigtige pris, til den rigtige kunde, på den bedste måde - med mest mulig hands-off tilgang.

Jeg kombinerer betalt annoncering - både push og pull med remarketing, emailmarkedsføring, opsalg/krydssalg med optimering af hele processen, konverteringsoptimering - alt sammen for at opbygge og vedligeholde en god forretning, og samtidigt have tid ved siden af til andre gøremål.

Jeg tror oprigigt på at vi skal hjælpe vores kunder, og tilbyde dem det absolut bedste vi kan til prisen. Jeg tror samtidigt på at hvis vi kan få vores kunder til at stole på os, så kan vi også få dem til at bruge flere penge i vores forretning.

Jeg hjælper jer med at komme bedst muligt ud til jeres kunder, med det budskab der kan hjælpe dem, samtidigt med at jeres bundlinje øges.

 

Jeg tager min egen medicin

Alle de råd jeg giver her på bloggen, er råd jeg bruger i min egen virksomhed på daglig basis. Jeg bruger i omegnen af 100.000 kr. månedligt på mine egne kampagner på Google Ads alene, og skaber resultater for dem. Min erfaring med Google Ads er derfor praktisk og med resultater, der påvirker min egen bundlinje hver eneste dag, uge, måned og år. Ingen forkromede teorier, som ikke er afprøvet her.

 

Her er mit første salg til dig:

Kig rundt på hjemmesiden, læs på bloggen eller hent min gratis e-bog. Hvis du synes om det eller du får direkte resultater, så overvej om du vil købe af mig, når jeg tilbyder et produkt eller en ydelse til dig.

Lige til at gå til - ærligt og direkte.

Tak fordi du læste helt her til - det var en længere tekst, du er vist en high-achiever! ;)

Håber at høre fra dig nu eller i fremtiden og ønsker dig alt held og lykke med din forretning.

Malte

maltes-marketing-google-ads-1-768x904.jpg

 • Maltes Marketing ApS

  “Maltes Marketing, har virkelig hjulpet Stagbird med bla. opsætning af AdWords og Facebook annoncering. Maltes Marketing har været direkte årsag til vækst i vores virksomhed, og med deres altid profesionelle og proaktive tilgang er det altid en fornøjelse med et sådan sammenarbejde. ”

  Stagbird Video

 • Maltes Marketing ApS

  “ Maltes Marketing har igennem 4-5 år hjulpet med at nå ud til potentielle kunder bl.a. via opsætning af Google adwords, facebook annoncer, bingads samt SEO optimering. Vi har hver gang oplevet en kompetent og professionel markedsføringsstrategi og Maltes Marketing har altid givet gode råd og vejledning når vi har efterspurgt dette. Vi fortsætter glædeligt vores samarbejde.”

  Leg Med Sanserne

 • Maltes Marketing ApS

  “Helt igennem professionel og vidende vejledning. Jeg var kæmpe fan af at få forklaret hvordan tingene hang sammen, istedet for bare at lukke øjnene og få det gjort for mig - kombineret med at kunne netop lukke øjnene, når der var brug for at blive arbejdet i dybden.
  Det har medført en støt stigende tilgang af arbejde min vej, og jeg er meget taknemmelig.
  Jeg vil kraftigt anbefale at hyre Malte ind!”

  Niklas Meier Training

 • Maltes Marketing ApS

  “Har brugt Maltes Marketing til sparring ift. lavpraktisk håndtering af onlinesalg, men også den strategiske del. Hos Maltes Marketing får man en dedikation og muligheder som de store bureauer bare ikke kan give - og det er alle pengene værd!”

  Crunch IT