Blog

STOP! Lær hvordan du kommer rigtigt i gang med Google Ads annoncering

Kom godt fra start med Google Ads

Her vil jeg forklare hvordan du kommer ordentligt i gang med Google Ads fra start.

Det allervigtigste du kan gøre når du går i gang med Google Ads, er at udvælge den type kampagne som du skal bruge. Der findes mange forskellige former for kampagner, men hvis du sælger ydelser, rådgivning, viden eller lignende services, så er der én type af kampagne som er enorm vigtigt at få sat op, og få sat op...

Læs mere…

No Offer, No Sale!

Hør hvordan du på et øjeblik kan sælge meget mere, især for virksomheder der sælger ydelser og ‘timer’

 

Skab salg og værdi for dine kunder

Her er et hurtigt tip til hvordan du kan sælge meget mere når du markedsfører dig på internettet. En af hyppigste fejl jeg ser, er at virksomheder falder i én ud af to kategorier. Enten så promoverer du kun med salg når du markedsfører på...

Læs mere…

Hvad skal alle virksomheder huske, når de markedsfører sig selv? (Sådan skriver du bedre salgstekster)

Jeg havde en super fed rådgiverdag forleden, hvor jeg fik lov til at hjælpe adskillige iværksættere med at kigge lidt nærmere på deres salgsmateriale og deres markedsføring.

Noget der gik igen for alle deltagere, og faktisk også for langt de fleste kunder jeg hjælper, at alle begår den samme fejl. Eller, i hvert fald har et par hængepartier som nemt kan laves om, således at din dmarkedsføring bliver bedre, og du...

Læs mere…

Overvejer du at få hjælp til din online markedsføring? Se denne video først

 

  

Der er flere ting du skal tænke over inden du forsøger at booke et marketing bureau eller en dygtig konsulent til at hjælpe dig med din online markedsføring.

Rigtig mange vil gerne have Google Ads, Facebook, eller lignende for at komme videre ud med deres forretning. Men bare at tage et værktøj tilfældigt frem, er ikke altid det rigtige sted at starte.

Det vigtigste er at finde ud af hvilket problem der skal løses...

Læs mere…

Hvordan kommer du til næste niveau med din markedsføring?

3 trin for hurtig hjælp til marketing

Der er flere forskellige områder man kan fokusere på og løfte, men en klassisk begynderfejl er at fastlåse sig på at man skal bruge en særlig teknik eller et produkt for at opnå bestemte ting.

Prøv i stedet at træde et skridt tilbage og se på de områder du mangler at sætte ind på. Skal du have flere mennesker til din hjemmeside? Skal vi arbejde på at forbedre selve...

Læs mere…

Vil du have en GRATIS ONLINE MARKEDSFØRINGSPLAN til at skalere din virksomhed?

Planen bliver SKRÆDDERSYET til dig, imens vi taler sammen på telefon eller ansigt til ansigt  - og er helt unikt skabt til dig og din virksomhed.
 
Jeg har skrevet et brev som forklarer hele processen, hvad du får og hvordan du kan vækste din forretning med online markedsføring.
 
Læs alle detaljer her:
 
Maltes Marketing har jeg specialiseret mig i at sætte mig grundigt ind i...

Læs mere…

At vælge det rigtige fokus i online marketing

 

Hvor skal du sætte ind for at skalere din forretning?

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe virksomheder med to typer af mål for annoncering - ofte også gerne i kombination. Det er næsten altid en af de to, som kunderne ligesom dig, har brug for hjælp til. 

1. Få flere besøgende

2. Sælge mere til de besøgende du får

Værktøjerne jeg bruger og anbefaler afhænger af flere parametre:

  1. Hvor meget du...

Læs mere…